Volledig scherm
De auto had veel blikschade door het ongeluk. © News-United

Bestuurder remt te laat en botst tegen vrachtwagen in ‘s-Heerenberg

‘S-HEERENBERG - Het verkeer had vanmiddag behoorlijk last van een botsing tussen een auto en een vrachtwagen in 's-Heerenberg. Er zijn hierbij geen gewonden gevallen. 

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Drieheuvelenweg. Een auto was hier tegen een vrachtwagen gebotst. Waarschijnlijk had de bestuurder te laat de vrachtwagen opgemerkt en kon niet meer op tijd remmen. Hij is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De politie regelde een tijdje het verkeer langs het ongeval. De vrachtwagen kon doorrijden en de auto is door een berger meegenomen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Eikenprocessierups: aambeienzalf en hooikoortspillen werken óók

    Eikenpro­ces­sie­rups: aambeien­zalf en hooikoorts­pil­len werken óók

    ’s-HEERENBERG - Dat de overlast door de eikenprocessierups een groot probleem is, merken apothekers en drogisterijen ook. Bij drogisterijketen Kruidvat is de mentholgel die verlichting geeft als iemand in aanraking is geweest met de brandharen compleet uitverkocht. ,,We hebben die dit weekeinde pas weer”, meldt een woordvoerder. Wel zijn er alternatieven beschikbaar, zoals calendulazalf, aftersun met aloë vera en het vaak voor baby’s gebruikte zemelenbad. ,,Dat werkt ook.”

Liemers