Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Lennaert Boelens

Bestuursperikelen zijn voorgangers van Montferland niet vreemd: ‘Het was altijd feest’

’S-HEERENBERG/ DIDAM - Zijn de bestuurlijke sores in de gemeente Montferland ontstaan door erfenissen uit de twee fusiegemeenten? Feit is wel dat de burgemeester, het college en de raadsleden zowel in het voormalige Bergh als in Didam er een geheel eigen werkwijze op nahielden.

2 reacties

 • Louis Jansen

  2 maanden geleden
  Ja Frank het water kiest zijn eigen weg....
 • Frank Wissink

  2 maanden geleden
  En ja hoor. Daar komt de zwart-wit ansichtkaart uit 1948 weer aan van “Beek bij Didam”. Ook de peeskesbult, die er al ligt sinds de laatste ijstijd, is weer een barrière. Het wachten is nu nog op het ‘slechte’ openbaar vervoer tussen de 2 hoofdkernen en de vakantiespreiding die dwars door M-land loopt en voor niemand een probleem is. Kunnen we deze verhalen een keer achter ons laten? Leuk om te lezen, maar laten we nu vooral vooruit kijken. Dank u.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Liemers