Hetty Huntelerslag en Theo Bolk, kunstliefhebbers in zorgcentrum Meulenvelden. Zij houden in maart een kunst- en hobbyfair en laten daar ook hun eigen werk zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Hetty Huntelerslag en Theo Bolk, kunstliefhebbers in zorgcentrum Meulenvelden. Zij houden in maart een kunst- en hobbyfair en laten daar ook hun eigen werk zien. © Theo Kock

Bewoners Meulenvelden vinden elkaar in liefde voor kunst

DIDAM - Theo Bolk (82) en Hetty Huntelerslag-van Dolderen (73) zijn kunstliefhebbers. Hij bewerkt hout en speksteen, zij decoreert glas. Sinds twee jaar zijn ze buren in gebouw Tesma van Meulenvelden en hebben ze elkaar gevonden in dezelfde hobby. Samen houden ze op zaterdag 28 maart hun eerste kunst- en hobbyfair in de hal van Meulenvelden.

,,We zijn zelf een paar keer naar beurzen geweest, waar we ons werk ook voor de verkoop aanbieden”, zegt Huntelerslag. ,,Daar zien we zoveel mooie kunst en leuke hobbyisten om ons heen, dat wilden we de mensen hier ook eens tonen. We hebben diverse kunstenaars en hobbyisten benaderd. Inmiddels zijn er zo’n 25 exposanten, die naar Meulenvelden komen om hun werk te demonstreren en verkopen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers