Volledig scherm
PREMIUM
Paulien Hogenkamp in gesprek met een boer in de stal. © Lenneke Lingmont

Boeren vragen sneller om hulp bij problemen

DIDAM/ WIERDEN - Boeren kloppen sneller en vaker aan bij gespecialiseerde hulpverleners. Volgens het agrarische coachingsbureau Hogenkamp dat voornamelijk in de Achterhoek en Twente actief is, is de schroom om hulp te vragen bij ernstige bedrijfs- en persoonlijke problemen, voor een flink deel verdwenen. 

,,Er is een kentering gaande, boeren durven meer te bespreken, ook hun persoonlijke zaken’’, zegt agrarisch coach Paulien Hogenkamp.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gedeputeerde: ‘Sneltrein Doetinchem-Arnhem moet in 2024 kunnen rijden’

    Gedeputeer­de: ‘Sneltrein Doetinchem-Arn­hem moet in 2024 kunnen rijden’

    DIDAM - De RegioExpress Achterhoek, een sneltrein linea recta tussen Doetinchem en Arnhem, moet in 2024 kunnen rijden. Volgens gedeputeerde Conny Bieze van Gelderland is dat een reële verwachting. De trajectverkenning is in volle gang, in de loop van komend jaar moeten de eerste resultaten duidelijkheid verschaffen hoe en wanneer er een extra trein op het dubbelspoor tussen Doetinchem de Huet en Arnhem zal rijden en wat de aanleg kost.

Liemers