Het Duitse stel Stefan Eck en Yvonne Vopel op camping De Mars in Lathum in 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Duitse stel Stefan Eck en Yvonne Vopel op camping De Mars in Lathum in 2017. © Marc Pluim

Campings leeg: Duitsers vinden ‘hoogrisicoland’ Nederland te veel gedoe

BABBERICH/ TOLKAMER - Doodse stilte op ‘Duitse’ campings in de Liemers. De oosterburen blijven weg omdat ze geen zin hebben in een verplichte coronatest. 

6 reacties

 • Joep Meij

  1 maand geleden
  @Mies ik denk dat u ook wel wat logica kan gebruiken. Wanneer bijna iedereen zich in laat enten ,gaat dat virus vanzelf weg. Kijk maar naar polio..een enkeling wiens ouders voor in de kerkbank zat heeft het nog. Het is een virus en vaccineren helpt daarbij..heel logisch
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  helemaal zot die duitsers, maar wel massaal naar de nederlandse steden in de grensregio blijven komen...
 • Wijkamp

  1 maand geleden
  Ik vind dat iedereen vrij moet kunnen reizen , egal ob wel of niet geimpft . We hebben niet voor niets dat schengener Abkommen wat het vrij reizen van personen voorschrijft .
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  "Vanaf 15 februari 2021 kunt u een uitnodiging voor de vaccinatie krijgen." Nou, ik heb hem nog niet, máár ik hoef hem ook niet. "Kamer mist logica van coronabeleid." Ik niet, Rutte wil een wit voetje halen, na al zijn misstappen. "Duitsers vinden ‘hoogrisicoland’ Nederland te veel gedoe." Ik zie hier meer Duitsers rijden/ lopen/ fietsen dan Nederlanders, dus ik denk dat dat wel meevalt.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  @Johann Ik vind dat we de grenzen met Duitsland hermetisch moeten sluiten nu ze beginnen om een medische dictatuur te stichten.

Liemers