Het huldigen van commandeur Gerry Buiting door prins Wilfried de 1e van de Nöttekrakers ging zondag wel door.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huldigen van commandeur Gerry Buiting door prins Wilfried de 1e van de Nöttekrakers ging zondag wel door. © theo kock persfotografie

Carnaval Zeddam en Kilder alert op storm Dennis

ZEDDAM/KILDER - De aankondiging van een nieuwe storm Dennis die mogelijk zondag huishoudt, heeft de alarmbellen bij carnavalsverenigingen in Kilder en Zeddam laten rinkelen. Zij bereiden zich voor op hun optochten komende zondag , met deelname van groepen en wagens uit Braamt.

In Braamt werd afgelopen zondag de optocht uit voorzorg afgelast vanwege de storm Ciara. Carnavalsvereniging De Paverts uit Zeddam heeft aan de onfortuinlijke Nöttekrakers uit Braamt laten weten dat groepen uit de buurplaats welkom zijn in de optocht in Zeddam.  ,,Dat is een mooi gebaar”, zegt president Christian Goris van de Nöttekrakers. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Tien ‘coronaboetes’, maar vooral waarschuwingen in de Liemers
    PREMIUM

    Tien ‘coronaboe­tes’, maar vooral waarschu­win­gen in de Liemers

    ZEVENAAR/ WESTERVOORT - Inwoners van de Liemers houden zich redelijk goed aan de strikte regels die zijn opgelegd vanwege het coronavirus. Handhavers van de gemeenten Duiven en Westervoort moesten het meest in actie komen met respectievelijk zeven en twee boetes. De personen die op de bon geslingerd werden, begaven zich in veel gevallen op verboden terrein. Westervoort en Duiven hebben voetbalkooien en skateparken afgesloten.

Liemers