Volledig scherm
Frank Gies en Geert Stienissen (rechts). © De Vrolijke Drammers

Carnavalist Geert Stienissen uit Loil krijgt lintje

LOIL - Tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers is Geert Stienissen uit Loil zaterdag koninklijk onderscheiden. Burgemeester Peter de Baat van de gemeente Montferland benoemde Stienissen (60) tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

‘Een bestuurder en vrijwilliger die door de inwoners van Loil op handen wordt gedragen', zo omschrijft de gemeente Montferland de gedecoreerde. 

Stienissen (60) was tussen 1985 en 2019 vrijwilliger van Kontaktraad Loil. Ook was hij zo'n 35 jaar bestuurslid van De Vrolijke Drammers. In die rol organiseerde de Loilenaar veel pronkzittingen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’
    PREMIUM

    Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’

    EMMERIK/ ’S-HEERENBERG - Een plan om met militaire voertuigen vanuit ’s-Heerenberg de Rijnpromenade van de Duitse grensplaats Emmerik te bezoeken en zo 75 jaar vrijheid te vieren, valt niet bij al onze oosterburen in goede aarde. ,,Ik kom ook niet op het idee om met oude Duitse voertuigen naar Nederland te rijden’’, zegt Herbert Kleipaß van de Emmericher Geschichtsverein, de lokale historische vereniging.

Liemers