Volledig scherm
PREMIUM
Zwembad De Hoevert in Didam © Google Streetview

College wil zwembad De Hoevert in Didam definitief sluiten

DIDAM - Het college van burgemeester en wethouders van Montferland wil zwembad De Hoevert in Didam definitief sluiten. De gemeente verkeert in financieel zwaar weer en heeft de sluiting van het afgeschreven, uit 1973 daterende bad als bezuinigingsmaatregel in de begroting opgenomen. Vandaag licht het college de maatregel en andere bezuinigingsvoorstellen toe.

Zwembadmanager Debby Broersma van De Hoevert is gisteren ingelicht over het voornemen van het college. Ze noemt het ‘ongelooflijk zuur’ dat het financiële argument de doorslag geeft voor sluiting van het bad.  ,,Ik had wel  gehoord dat het een voorgenomen maatregel zou kunnen zijn. Maar nu het college concreet gaat voorstellen om het bad te sluiten, komt dat hard aan. Maar goed, we hebben nog een kans bij de gemeenteraad.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers