Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, foto Emiel Muijderman

Corona beperkt bezoek aan stranden en waterplassen: (veel) minder mensen op Rhederlaag en het Hilgelo

WINTERSWIJK/ LATHUM - Meer dan een miljoen bezoekers kwamen naar de stranden en waterplassen van Leisurelands in deze regio het afgelopen jaar. Dat waren er een heel stuk minder dan een jaar eerder. Oorzaak is corona.

1 reactie

 • Kennis

  1 maand geleden
  Dit hele verhaal heeft niets meer Corona te maken. Voorbeeld: Hilgelo wordt al jaren minder. Sinds allerlei commerciële activiteiten hier plaatsvinden, het sanitair ver onder de maat is en er overal vuil en barbecue resten slingert ga je hier natuurlijk niet naar toe. Ook het kappen van groen maakt de boel er niet beter op.
 1. Liemerse gedupeerden van Toeslagenaffaire krijgen helpende hand van gemeenten: ‘Luisterend oor of hulp bij financiële problemen’
  PREMIUM
  3

  Liemerse gedupeer­den van Toeslagen­af­fai­re krijgen helpende hand van gemeenten: ‘Luisterend oor of hulp bij financiële problemen’

  ZEVENAAR - De gedupeerden uit de zogenoemde toeslagenaffaire krijgen langzamerhand een gezicht. De gemeenten in de Liemers gaan ze benaderen en vragen of ze ergens hulp bij nodig hebben. Voorheen waren de persoonsgegevens van de zeker 50 gedupeerde gezinnen niet bekend, maar een overeenkomst met de belastingdienst kan daar verandering in brengen.
 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Liemers