Volledig scherm
Diervoederfabrikant PPF neemt tijdelijk het pand van DSV in 's-Heerenberg in gebruik voor opslag en distributie van huisdiervoeders. © AD

Diervoederfabrikant slaat brokken tijdelijk op in pand van DSV

's-HEERENBERG - Het bedrijf Partner in Pet Foods neemt tijdelijk het pand van DSV aan de Industriestraat in 's-Heerenberg in gebruik voor opslag en distributie van huisdiervoeders. 

Het pand stond al langer leeg omdat DSV naar het nieuwe logistieke centrum op het industrieterrein Docks NLD is verhuisd. 

Het complex in 's-Heerenberg meet circa 16.500 vierkante meter waaronder ruim 2000 vierkante meter aan kantoorruimte. Partner in Pet Food (PPF) is een huisdiervoederbedrijf dat merkproducten voor huisdieren en eigen merkproducten voor detailhandelaren produceert, onder meer in Doetinchem.

Volledig scherm
Het pand van DSV aan de Industriestraat in 's-Heerenberg. © Google Streetview
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een mooi plekje voor het drumstel van Herman met één been: Yee-hah!
    video

    Een mooi plekje voor het drumstel van Herman met één been: Yee-hah!

    BEEK - Herman had één been. Maar hij drumde en had een markante gulle lach. De schoenmaker uit Beek speelde voor een fles jenever samen met zijn accordeonist Karel van 't Peeske op feestjes en partijen in de buurt. Het duo op leeftijd Limbeek en Salenbrink was een halve eeuw geleden vermaard. Niet om de muziek maar om de eigen humor. Het drumstel van Herman krijgt nu een ereplek in gemeenschapshuis de Averhof in Beek.

Liemers