Ronald Amting van IJs en More gaat ijsjes met een digitale module aan de man brengen. Er is een speciaal loket in de winkel gemaakt voor het  afhalen van de bestelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Amting van IJs en More gaat ijsjes met een digitale module aan de man brengen. Er is een speciaal loket in de winkel gemaakt voor het afhalen van de bestelling. © theo kock persfotografie

Digitale ijssalon helpt liefhebbers aan lekkere ijsjes in Didam

DIDAM - Een digitaal winkelwagentje waarin met een druk op de knop twee bolletjes yoghurt en pistache-ijs en een toef slagroom gemikt kan worden. Het helpt de horeca-ondernemer die in coronatijd afhankelijk is van een in inderhaast opgezette breng- en ophaalservice.

Online eten bestellen neemt een vlucht, nu mensen geadviseerd wordt zo weinig mogelijk de deur uit te gaan. Didammer Gijs Ros speelt daar handig op in. Hij heeft een week lang geknutseld aan een online bestelmodule die het digitale winkelen bij een snackbar, ijssalon of restaurant mogelijk maakt. Komende vrijdag gaat Ronald Amting van ijssalon IJs & more in Didam ermee werken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers