Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Doorrijder ongeval Beek getraceerd na oproep op Facebook

BEEK - De veroorzaker van een ongeval op de Peeskeseweg in Beek is achterhaald, nadat de politie op Twitter en Facebook een foto van zijn auto had gepubliceerd. De man, een oudere inwoner van Doetinchem, wordt verhoord over het ongeval, meldt wijkagent Bart Ruesink.

Hij is niet aangehouden omdat niet duidelijk is of hij gemerkt heeft dat hij een fietser aanreed op zondag 7 augustus. „Dat moet uit het verhoor blijken”, zegt Ruesink.

Verwondingen
De vrouwelijke fietser die die bewuste zondagmiddag tegen 15.30 uur werd aangereden, liep flinke verwondingen op: zij brak haar pols, raakte gewond aan haar hoofd en liep verschillende kneuzingen op. De auto die haar aanreed, reed door na het ongeval.

De vrouw is in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers