Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Drugspand met amfetamine en GHB in ‘s-Heerenberg gesloten

‘s-HEERENBERG - Een woning op het Bergerveld in ‘s-Heerenberg is woensdag voor drie maanden gesloten omdat de politie daar begin dit jaar amfetamine en GHB heeft gevonden. Het is het vierde drugspand in korte tijd dat in de gemeente Montferland wordt gesloten. 

De politie trof op 18 januari 3,67 gram amfetamine en 690 ml GHB aan in de flatwoning. De politie heeft de vondst op 15 maart via een bestuursrapportage bij de burgemeester kenbaar gemaakt, schrijft de gemeente. Dat heeft geleid tot het sluiten van de woning voor drie maanden. De bewoonster heeft een zienswijze tegen het besluit ingediend, maar woensdag is het pand definitief dichtgegaan. 

,,Iedereen in onze gemeente moet zich veilig kunnen voelen in zijn of haar buurt. Wij tolereren geen drugsproductie en drugshandel in onze gemeente", aldus burgemeester de Baat. ,,We werken nauw samen met de politie en grijpen in waar- en zodra dat kan. Daarom een dringend verzoek aan onze inwoners; informeer de politie als u iets verdachts ziet of weet.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers