Volledig scherm
PREMIUM
De muziekschool in 's-Heerenberg. © Google Streetview

Dubbele huur voor muziekschool in ’s-Heerenberg afgewend

‘S-HEERENBERG - Muziekschool Oost-Gelderland heeft een verdubbeling van de huur van het gebouw in Montferland kunnen afwenden.

 De gemeente wilde voor het tweede deel van het schooljaar tot augustus een verdubbeling doorvoeren om zo langzamerhand  tot een 'marktconforme huurprijs’ te komen. Na bezwaren van de muziekschool is de verhoging teruggebracht naar ruim 10 procent. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers