Volledig scherm
PREMIUM
Gerrie Knuvink (midden) is exact 50 jaar geleden in dienst bij Industrial Parts te Booy in ’s-Heerenberg © Theo Kock

Een halve eeuw trouw aan dezelfde baas: ‘Het is leuk geweest’

’S-HEERENBERG - Met een verrassingsreceptie en een bijzondere onderscheiding vierden collega’s, familie en relaties zondag dat Gerrie Knuvink (66) exact 50 jaar geleden in dienst kwam van Industrial Parts te Booy in ’s-Heerenberg. In december gaat de inwoner van Stokkum écht met pensioen.

Hij was vooraf een beetje kriebelig, bekende hij. Normaal gesproken is hij degene die wat organiseert als er in het bedrijf wat gevierd moet worden. ,,Ik ben altijd van alles op de hoogte, maar nu wist ik echt nergens van.”

Toen hij en echtgenote Hanny ’s morgens met een busje werden opgehaald kreeg hij pas door dat er wel wat meer gebeurde dan een bezoekje van de familie Te Booij, zoals hem was voorgehouden.

In hotel Heitkamp werd hij feestelijk onthaald door collega’s, oud-medewerkers, vertegenwoordigers en klanten uit het hele land. Vaak net zo trouw als Knuvink, zegt Hans te Booij. ,,Met een klant uit Rotterdam deed mijn vader in 1955 al zaken, nu doet mijn zoon dat.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers