De nieuwe Montferlandse partij Helder, met van links naar rechts Rob Mos, Inge Hultermans (fractievolger) en Karin Straatsma (fractievolger).
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Montferlandse partij Helder, met van links naar rechts Rob Mos, Inge Hultermans (fractievolger) en Karin Straatsma (fractievolger). © pr

Eenpitter Rob Mos wil met nieuwe partij gevestigde orde in gemeenteraad Montferland vloeren

LOIL / DIDAM - Raadslid Rob Mos (54) van de gemeente Montferland start zijn eigen politieke partij.  Mos zit met een zetel in de gemeenteraad nadat hij in juli 2019 uit Lokaal Belang Montferland werd gezet. Bij de verkiezingen van volgend jaar hoopt de ambitieuze Loilenaar een paar zetels binnen te halen. ,,Ik neem dit initiatief niet om een eenmanspartij te blijven.”

7 reacties

 • Willy Steenkamp

  1 maand geleden
  Succes Rob.
 • Katie Willems

  1 maand geleden
  De gemeenteraad is een aantal zwaargewichten rijker.
 • Gert Stinissen

  1 maand geleden
  We kunnen nu allemaal heel denigrerend gaan doen over deze zet van Rob Mos, het blijft een feit dat de zittende politiek eens grondig door elkaar geschud dient te worden. Het nu langdurig zittende clubje waant zich onaantastbaar en is niet vies van vriendjes politiek. Ik hoop dat Rob een goed tegengeluid laat horen en open is tegenover de inwoners en alle pijnpunten bloot gaat leggen. Er zijn eerder afsplitsingen geweest voor eigenbelang ik hoop dat Rob dat niet doet.
 • Henk Hubers

  1 maand geleden
  wil zich ook over de rug van de zwakke meerderheid,..zijn pensioen veilig stellen,..opvreter van belastingscenten
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Vanwege zijn dubbelspel heeft hij in ieder geval alle leden van een voetbalvereniging achter zich, maar of dat voldoende is voor een raadszetel....?

Liemers