Volledig scherm
PREMIUM
De politie in Emmerik heeft minder tijd en menskracht om te surveilleren. Reden voor het stadsbestuur om een eigen ordedienst in het leven te roepen. © DG

Emmerik komt met eigen ‘ordnungsdienst’ om rust te bewaken

EMMERIK - Emmerik gaat komend jaar een eigen gemeentelijke ordedienst in de avonduren en in de weekeinden inzetten om orde en rust te bewaken in de stad. 

De Duitse grensplaats neemt maatregelen om ordeverstoringen en vandalisme tegen te gaan. De politie heeft te weinig mankracht om voldoende te kunnen surveilleren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers