Volledig scherm
© GETTY

Emmeriker voor discodeur bewusteloos getrapt

EMMERIK - Een 29-jarige man uit Emmerik is zaterdagmorgen vroeg bewusteloos getrapt door een 21-jarige plaatsgenoot. Dat gebeurde bij een ruzie voor de deur van een discotheek aan de Kaßstrasse, meldt de Duitse politie maandag.

De 21-jarige gaf zijn rivaal tegen 04.00 uur op straat een klap tegen zijn gezicht, waardoor de 29-jarige op de grond viel. Daarna kreeg hij een trap tegen zijn hoofd. Hierdoor ging hij knock-out.

Zwaargewond
Omstanders hebben eerste hulp verleend aan het 29-jarige slachtoffer, dat daarna zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht.

Alcohol
De 21-jarige die hem had geslagen en getrapt is even later door agenten gearresteerd. Volgens de politie was hij zwaar onder invloed van alcohol. Er is een bloedproef afgenomen om het exacte promillage te bepalen.

De man wordt verdacht van zware mishandeling.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers