Volledig scherm
De A18 nabij de afslag Wehl. © Bart Harmsen

Enorme hobbel op A18 tussen afslagen Wehl en Didam

DIDAM/ WEHL - Rijkswaterstaat laat de snelweg A18 tussen Wehl en afslag Didam momenteel opknappen. Die wegwerkzaamheden verlopen verre van vlekkeloos.

Vorige week waren er in de rijrichting Doetinchem-knooppunt Oud-Dijk al onaangename hobbels te nemen, maar dinsdagavond was er vlak vóór de afslag Didam een 'stoeprand' waar het snelverkeer overheen moest.

Schade
Wijnand Rensink van 112-Achterhoek Nieuws meldt dat de auto van zijn zoon Maico schade heeft opgelopen door de hobbel. „Maico was dinsdag onderweg naar Zevenaar en reed tegen 19.10 uur over die drempel. Hij zette de wagen meteen aan de kant en merkte dat het stuur nu naar rechts trekt. Maico heeft het gemeld bij Rijkswaterstaat, dat hem zei dat hij naar de garage moet gaan. Ook moet hij nu digitaal een schadeformulier invullen. Toen Maico weer later die avond terugreed zag hij dat er alsnog borden zijn geplaatst.”

Geen klachten
Rijkswaterstaat zelf, meldde dinsdagavond dat er geen klachten waren binnengekomen. Hebt u over dit deel van de snelweg gereden en is het u eveneens overkomen dat u een harde klap voelde?

Mail verslaggever René Boekhorst via r.boekhorst@gelderlander.nl of stuur een tweet naar @dgliemers. We gebruiken uw reacties voor een verhaal.

Liemers