Beeld van de wake afgelopen zaterdag in Didam, voor de 2.500 varkens die omkwamen bij de stalbrand aan de Tatelaarweg.
Volledig scherm
Beeld van de wake afgelopen zaterdag in Didam, voor de 2.500 varkens die omkwamen bij de stalbrand aan de Tatelaarweg. © Theo Kock

Geen onderzoek naar doodsbedreigingen voor varkenswake in Didam

DIDAM -  Er komt geen nader onderzoek naar degenen die vorige week de mensen achter de actiegroep Burning Souls met de dood hebben bedreigd.

25 reacties

 • Didier

  3 jaar geleden
  Dus omdat de boer het geld niet krijgt van een ander is hij moreel niet meer verantwoord voor zijn eigen daden? Grapjas.
 • Fred

  3 jaar geleden
  Ik doneer jaarlijks aan proecten waar ik voorstander van ben, een positieve insteek lijkt me voor iedereen pretiger. ;-)
 • Hendrikus

  3 jaar geleden
  Hoe het vroeger ging is zeer relevant door de regels door de jaren heen moesten boeren op deze manier boeren door de overheid wegens milieu en vooral om ziektebestrijding.denkt u nou zelf dat er geen brandalarm sprinklers zijn dan heeft u zich nog niet verdiept in de materie.de luchtwasser die boeren verplicht bij nieuwe schuren moeten bouwen dat is het grote euvel ,ook weer verplicht voor het milieu en wie maakt deze regels ... Als u nou weer antwoord hoop ik dat u zich toch eerst eens verdiept ook al is het maar 1 pagina.
 • Bartus

  3 jaar geleden
  Dus als de tegenstanders er geen geld voor over hebben zijn ze geen serieuze tegenstanders? Hoeveel geld heb jij al gedoneerd aan de onderwerpen waar jij op tegen bent dit jaar?
 • HeEssie

  3 jaar geleden
  Varkens (dieren in het algemeen) zullen niet vluchten maar naar hun 'veilige' plek willen gaan. Dat is voor de varkens hun stal. Zelfs als er vluchtwegen zijn zullen ze die dus niet gebruiken..
 1. Rafelroutes door de Achterhoek en Liemers: al fietsend en wandelend de schoonheid van de regio ontdekken
  PREMIUM

  Rafelrou­tes door de Achterhoek en Liemers: al fietsend en wandelend de schoonheid van de regio ontdekken

  Met de komst van Rafelroutes hebben de Liemers en de Achterhoek er nieuwe wandel-, fiets-, en kunstroutes bij. Niet zoals de andere routes die er al zijn in het gebied, maar intieme en minder alledaagse routes die leiden door straatjes, achterafweggetjes en af en toe over een onverharde weg. Routes die ervoor zorgen dat we de schoonheid van de Liemers verder kunnen ontdekken.
 2. Burgemeester Montferland krijgt uitbrander van gemeenteraad: motie van treurnis aangenomen
  PREMIUM
  3

  Burgemees­ter Montfer­land krijgt uitbrander van gemeente­raad: motie van treurnis aangenomen

  ’S-HEERENBERG/ DIDAM - Coalitiepartij D66 heeft donderdagavond in de raadsvergadering forse kritiek geuit op burgemeester Peter de Baat van Montferland. Met name in de afgelopen maanden zou De Baat ruziënde partijen en raadsleden niet dichter bij elkaar kunnen brengen en de debatten niet aanvoelen. Het leverde de burgemeester een motie van treurnis op. Deze ‘gele kaart’ werd aangenomen.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Liemers