't Heuveltje in Beek in januari van dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
't Heuveltje in Beek in januari van dit jaar. © DG

Geen toeristen, maar arbeidsmigranten in ’t Heuveltje in Beek de komende 10 jaar

BEEK - In het voormalige hotel ’t Heuveltje in Beek mogen de komende tien jaar arbeidsmigranten wonen. Er is plek voor bijna 220 mensen. ,,Maar het zullen er nooit meer dan 150 worden”, zegt eigenaar Rik van Dalen.

4 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Dichtbij het industrieterrein 's Heerenberg zou qua locatie natuurlijk veel praktischer zijn. Maar de praktijk is nu eenmaal dat er hier een locatie leegstaat, waar anders geen zinvolle bestemming voor gevonden kan worden (als echt hotel voldoet het simpelweg niet en de bussen zullen niet terugkomen). Als deze ondernemer het niet zou gebruiken zou het alleen maar verkrotten.
 • Hendrik Jan Willem

  1 jaar geleden
  waarom verwelkomen we dan elke week 800 nieuwe mensen in ons land, het verhaal is toch dat deze mensen dringend nodig zijn voor onze economie, daarnaast ook nog honderdduizend arbeidsmigranten uit oost europa
 • Alex Klein

  1 jaar geleden
  Een prima oplossing voor een groot probleem: huisvesting arbeidsmigranten. De gemeente wil grote bedrijven waar veel buitenlandse mensen werken, dus regel ook huisvesting.
 • Mark Kersten

  1 jaar geleden
  Het is goed dat er goede huisvesting is voor deze groep mensen en dat er goede controle is zodat de rust behouden blijft, zeer belangrijk.