Volledig scherm
Cultureel picknicken in het natuurtheater in Zeddam .Foto: Theo Kock © theo kock persfotografie

Geslaagde picknick in natuurtheater Zeddam

ZEDDAM - Veel twijfel was er halverwege de week of de familiepinksterpicknick, die voor Eerste Pinksterdag op het programma stond, niet afgelast moest worden. ,, We zijn zo blij dat we het toch door hebben laten gaan. Wát een mooi weer en wát een fantastische plek is dit natuurtheater in Zeddam.’'

Thijs Bisschops, projectorganisatie van het SevenArt Festival in Zevenaar kijkt opgetogen rond. Enkele tientallen ouders met kinderen vermaken zich voortreffelijk met onder meer knutselen, ranja melken uit een kunstkoe, een interactieve clownsshow en een speurtocht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Eikenprocessierups: aambeienzalf en hooikoortspillen werken óók

    Eikenpro­ces­sie­rups: aambeien­zalf en hooikoorts­pil­len werken óók

    ’s-HEERENBERG - Dat de overlast door de eikenprocessierups een groot probleem is, merken apothekers en drogisterijen ook. Bij drogisterijketen Kruidvat is de mentholgel die verlichting geeft als iemand in aanraking is geweest met de brandharen compleet uitverkocht. ,,We hebben die dit weekeinde pas weer”, meldt een woordvoerder. Wel zijn er alternatieven beschikbaar, zoals calendulazalf, aftersun met aloë vera en het vaak voor baby’s gebruikte zemelenbad. ,,Dat werkt ook.”

Liemers