Het speelterrein wordt grondig aangepakt. In november moet het af zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het speelterrein wordt grondig aangepakt. In november moet het af zijn. © Theo Kock

Glas, puin en asbest nu écht weg, speeltuin ’s-Heerenberg kan eindelijk weer open: ‘Heeft te lang geduurd’

’S-HEERENBERG - Glas, puin en andere harde materialen belemmerden meer dan een jaar het speelplezier van kinderen bij de speeltuin aan het Rodingsveen in ’s-Heerenberg. Vanaf begin november kunnen ouders hun kroost eindelijk weer onbezorgd naar deze plek sturen. Dan is een grondige sanering afgerond.

3 reacties

 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Dat is ook het handelsmerk van gemeente montferland het duurt allemaal effe wat langer als het zou moeten duren te veel mensen op een post vaak is het zo stuur je wel even door naar mijn collega en kom je uiteindelijk weer bij dezelfde terecht
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Ach het duurt effe maar dan heb je ook wat toch
 • Alex Riet

  2 maanden geleden
  In de rest van de gemeente worden alle speeltuintjes weggehaald (want onderhoud kost geld) en deze wordt voor 3,5ton opgeknapt? Waarom meten met 2 maten?
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers