MARCEL VAN SCHARRENBURG BUNDELDE GESPREKKEN MET KLANTEN TOT 'DAGBOEK VAN EEN GLAZENWASSER’
Volledig scherm
PREMIUM
MARCEL VAN SCHARRENBURG BUNDELDE GESPREKKEN MET KLANTEN TOT 'DAGBOEK VAN EEN GLAZENWASSER’ © Jan Ruland van den Brink

Glazenwasser Marcel schreef een dagboek: ‘We staan bekend als asociale criminelen’

'S-HEERENBERG - Als glazenwasser luistert Marcel van Scharrenburg (43) de hele dag door naar de verhalen van zijn klanten. Mensen van alle rangen en standen luchten bij hem hun hart. Om deze gesprekken een plaats te geven, begon hij in 2018 met het bijhouden van een dagboek. Dit is nu een écht boek geworden: ‘Dagboek van een glazenwasser’.

4 reacties

 • Joris Driepinter

  2 weken geleden
  Gerrit Louter, gelijk heb je... maar omdat wij zo'n lafbekken in het landsbestuur hebben, kunnen dat soort gasten hun werk blijven doen... Eén van de sectoren waar bakken aan zwart geld omgaat, waarbij de Belastingdienst ook geen klap aan doet... o ja, eens in de 20 jaar doen ze eens een vage controle...
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Mijn glazenwassers nu zijn ook prima, aardig netjes, schone ramen! Maar ooit woonde ik ergens waar op de ladders 1000 jaar bajes stond. Dan zeiden ze , mooie spullen hebt u! Mijn antwoord was, als ik ze kwijt raak trek ik geheid de ladder onder je weg Dat gaf een lachsalvo! Zo'n grote bek vonden ze wel leuk! Altijd gelachen met die gasten, de buren waren bang voor hen.
 • Marco Jansen

  1 maand geleden
  Ik heb een perfecte en keurige glazenwasser, altijd op de dag van afspraak aanwezig en ffff tijd voor een gesprekje, goed werk en betaalbaar, Bob M klasse en ga zo door.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Er zijn zeker keurig nette glazen was bedrijven die een hele fijne band op bouwen met hun klanten...en dan verschijnt er opeens een vreemd bedrijf die de zelfde diensten aanbied tegen een goedkoper tarief , sommige mensen trappen erin...en dan beschouwd z,on bedrijf die hele wijk als hun terrein , komt de vaste glazenwasser dan in ,,hun,, straat ! gaat dat soms gepaard met veel geweld...! heb dat al eens gezien , dus mensen hou je eigen vaste glazenwasser..! en stuur die vreemden weg...!

Liemers