Volledig scherm
De verkeerscontrole. © Joost/RonV Media

Grote verkeerscontrole op A18 bij Didam: drie auto's in beslag genomen

DIDAM - Drie auto's zijn woensdag in beslag genomen door de Belastingdienst tijdens een grote verkeerscontrole op de A18 ter hoogte van Didam. Op de wagens is beslag gelegd omdat de eigenaren de wegenbelasting niet konden betalen. 

De controle is om 15.00 uur begonnen en duurt tot 21.00 uur. Het is een gezamenlijke controle van de politie, Belastingdienst en de Koninklijke Marechaussee. 

De verkeerscontrole is bij de parkeerplaats van het Stille Wald. De politie kon vooralsnog geen cijfers geven over het uitdelen van boetes. Daarover volgt later nog informatie. Vanwege de controle moeten voertuigen die vanuit beide richtingen komen mee naar de parkeerplaats. 

  1. Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’
    PREMIUM

    Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’

    EMMERIK/ ’S-HEERENBERG - Een plan om met militaire voertuigen vanuit ’s-Heerenberg de Rijnpromenade van de Duitse grensplaats Emmerik te bezoeken en zo 75 jaar vrijheid te vieren, valt niet bij al onze oosterburen in goede aarde. ,,Ik kom ook niet op het idee om met oude Duitse voertuigen naar Nederland te rijden’’, zegt Herbert Kleipaß van de Emmericher Geschichtsverein, de lokale historische vereniging.

Liemers