Haico pakte zijn oude hobby weer op om het goede doel te helpen

Bergh in het ZadelKILDER - De 89 deelnemers aan Bergh in het Zadel hebben allemaal hun eigen verhaal. Haico Elshof (55) uit Kilder pakte zijn oude hobby weer op om het goede doel te steunen.  

Zijn nicht Els overleed in februari van dit jaar aan kanker. En terwijl de 55-jarige Haico Elshof uit Kilder op de fiets zit, strijdt een goede vriendin van zijn familie tegen de ziekte. Beiden spelen een hoofdrol in de motivatie van de ondernemer, die Bergh in het Zadel ook gebruikte als stimulans om zijn oude hobby weer op te pakken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’

    LOERBEEK - Daniëlle Kalshoven slaapt al drie jaar buiten tussen 6 van haar 35 honden in één van de kennels bij haar ouderlijk huis in Loerbeek. De overige 29 honden hebben een gerieflijk plekje in huis. Nog wel, want de Raad van State heeft geoordeeld dat ze maximaal 15 honden mag houden. En dus moet ze honden afstaan. Of in laten slapen. Of... ,,Over mijn lijk! Die honden blijven hier. Al ga ik de gevangenis in.”

Liemers