Zo moet het beweegpark er ongeveer uit komen te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet het beweegpark er ongeveer uit komen te zien. © Kompan

Heel Nieuw-Dijk beweegt: dorp krijgt park met acht toestellen en een fietscrossbaan

De plannen in Nieuw-Dijk liegen er niet om. Behalve een nieuw dorpshuis en nieuwbouwwoningen krijgt het dorp ook een beweegpark en een fietscrossbaantje. Eind deze zomer moeten jong en oud zich in het zweet kunnen werken ten noorden van sportpark De Meikamer.

0 reacties

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. De column van Thomas Verbogt is altijd herkenbaar, helemaal op deze dag
  Lezersbrieven

  De column van Thomas Verbogt is altijd herkenbaar, helemaal op deze dag

  In de ochtend aan de koffie met De Gelderlander lees ik als eerste de column van Thomas Verbogt. Genoten van koffie en column. Altijd herkenbaar omdat die aansluit bij de beleving van de dag. Helemaal laatst, want na het lezen van de kassamedewerker bij de Jumbo in zijn column ging ik even bij AH naar de snelkassa omdat ik weinig nodig had. Dom, zo sleurde ik toch weer met acht stuks naar de snelkassa. Gelukt.
  Lobith