Volledig scherm
Bloemen, kaarsen een voetbal voor de poort van MvR in 's-Heerenberg als herdenking aan de zaterdag overleden C3-voetballer van de club. © DG

Herdenkingsplek voor overleden MvR-speler Tijmen (13) breidt zich uit

'S-HEERENBERG - Het herdenkingsplekje voor de overleden MvR-voetballer Tijmen (13) voor de poort van de club in 's-Heerenberg, breidt zich langzaam uit. Maandag liggen er bloemen, kaarsen en een gouden voetbal om de speler uit de C3 te herdenken.

Tijmen kwam zaterdag om het leven bij een noodlottig ongeval op het voetbalveld. Een ongelukkige botsing met een speler van tegenstander VV Dieren werd hem fataal. Bij MvR wordt vandaag een condoleancehoek ingericht en voor deze week worden bijeenkomsten georganiseerd waar betrokkenen hun emoties kunnen uiten. Daarnaast volgt er nog een herdenkingsbijeenkomst voor de 13-jarige jeugdspeler.

Op zijn school het Ulenhof College in Doetinchem is maandag een herdenking voor de leerling. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers