Bij havezathe Carpe Diem in Vethuizen wordt een wildgoulash geserveerd.
Volledig scherm
Bij havezathe Carpe Diem in Vethuizen wordt een wildgoulash geserveerd.

Het eten wordt in de auto opgediend in de foodrally langs zes Montferlandse horecaondernemers

BEEK - Nu het erop lijkt dat de horeca voorlopig nog niet open mag, hebben zes Montferlandse horecaondernemers de handen ineen geslagen. Op zondag 13 december houden ze samen de Food Rally Montferland. 

5 reacties

  • Janzondernaam

    7 maanden geleden
    Goed idee, met zure mensen in mijn omgeving vergaat de eetlust. Blijf lekker thuis en een gratis tip van mij; Kraanwater is nog voordeliger!
  • Rob

    7 maanden geleden
    Super leuk idee van de fantastische horeca in het prachtige Montferland. 
  • theo

    7 maanden geleden
    Ik vind het wel een goed plan ze moeten toch wat verdienen maar ik vind het schandalig dat je bij Intratuin Ikea pretparken wel met duizend op elkaar gepakt mag worden en over rijsbewegingen te spreken deze mensen komen toch niet lopend
  • Jingleballs

    7 maanden geleden
    Prachtig, dan komen we u wel in de supermarkt in Duitsland tegen.Maar wij vinden de foodrally een leuk idee en gaan er op in! 
  • Loetje

    7 maanden geleden
    Ik word  onderhand doodmoe vh het door gedram van die zogenaamde horeca,Die  bijvoorbeeld een flesje frisdrank voor het vijfvoudige aan u proberen aan te smeren !Ik kom er niet laat me niet op lichten.

Liemers