Een cartoon over de strijd vorig jaar tussen 's-Heerenberg en Didam over de plek van de raadszaal/ Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een cartoon over de strijd vorig jaar tussen 's-Heerenberg en Didam over de plek van de raadszaal/ Beeld ter illustratie. © Lennaert Boelens

Het onderzoek naar herindeling van Montferland roept verbazing op

pollDIDAM/ ’S-HEERENBERG - Van ‘gedrocht van een huwelijk’ tot ‘je hoeft niet gelijk van elkaar af’. De reacties in Montferland op het onderzoek naar het ongedaan maken van de fusie tussen de voormalige gemeenten Bergh en Didam lopen flink uiteen. Dat het ervan komt, roept verbazing op.

24 reacties

 • Groezen

  11 maanden geleden
  Tuurlijk,maar niet zuren als de gemeentelijke belastingen hierdoor omhoog schiet !
 • elan

  1 jaar geleden
  De planning is bijzonder te noemen.
 • TheedP

  1 jaar geleden
  Die informatie heb ik niet nodig, ik weet niet beter dan dat 's-Heerenberg een stad is met stadsrechten en ook Ted Kok hoef je daar niet op te wijzen want hij heeft in deze discussie dit niet in twijfel getrokken. Helaas kan ik je opmerking ook nu niet plaatsen. Het lijkt overigens wel gepast om deze oeverloze  discussie nu maar te sluiten omdat het voor jou erg moeilijk is bij de les te blijven..
 • Eelco .

  1 jaar geleden
  Een stad in rechten, een dorpje in gedrag.
 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Het is niet moeilijk - de A18 vormt een scheidingslijn.De ene kant (westkant) gaat naar Zevenaar... en de andere kant gaat naar Doetinchem.

Liemers