Volledig scherm
PREMIUM
Horecacentrum ’t Heuveltje in Beek. Foto : Jan Ruland van den Brink © JV

Heuveltje in Beek in beeld voor huisvesting buitenlandse arbeiders

BEEK - Uitzendbureau Cervo uit Nieuw-Dijk heeft plannen om arbeidsmigranten te huisvesten in hotel ‘t Heuveltje in Beek. Het bureau is in onderhandeling met eigenaar Cees Rosendaal om het pand over te nemen. Rosendaal bevestigt de belangstelling maar zegt dat er nog niets is getekend.

Voor Rosendaal is de verkoop aan het uitzendbureau één van de opties waar hij mee bezig is. ,,Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande bij grotere horecabedrijven in de markt en daarop oriënteren wij ons ook. Zo zijn we onder andere met een totaal nieuw belevingsconcept voor ons hotel bezig. En er zijn nog andere opties voor de invulling van ‘t Heuveltje in de toekomst.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers