Volledig scherm
PREMIUM
Kasteel Huis Bergh in ’sHeerenberg © Jan van den Brink

Kasteelstad pakt uit met festivals en aankleding van centrum

's-HEERENBERG - Een nieuw driedaags muziekfestijn in september, een middeleeuws weekend met Pinksteren, een kerstfeest in een professioneel gepimpte 'kerststad’, en een permanent aangekleed en opgetuigd centrum dat 's-Heerenberg een kasteelsfeer moet verlenen. Dat zijn de plannen van de stichting Kasteelstad waarmee 2019 wordt ingeluid.

De stichting Kasteelstad wil dit jaar voor het publiek 's-Heerenberg als aantrekkelijke kasteelstad voor het voetlicht brengen. De grensplaats moet daarvoor het centrum meer met trekpleister kasteel Huis Bergh betrekken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers