Kermis zonder flitsende lichten en harde beats

videoDIDAM - De wens van de 9-jarige Kayo van Hagen uit Didam ging zondagmiddag in vervulling: een kermis zonder flitsende lichten en harde beats.

Klabats!, klinkt het na een knal tussen twee botsautootjes. Een opvallend geluid, zo zonder ander kermis rumoer. Enkel de lampjes van de autootjes zelf staan aan zodat de bestuurders wel goed kunnen botsen.

De prikkelarme kermis was er niet geweest als Kayo in oktober geen oproep op Facebook had geplaatst. Over het antwoord op de vraag van de gemeente Montferland om een uur eerder te openen hoefde kermisexploitant Joop van de Weerdt uit Alphen aan den Rijn niet na te denken: ,,Voor ons is dat geen enkele moeite”, zegt hij. Drukker dan anders is het niet volgens hem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers