Pascal Bos laadt zijn Tesla op aan de openbare laadpaal bij de Burger King in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Bos laadt zijn Tesla op aan de openbare laadpaal bij de Burger King in Zevenaar. © theo kock persfotografie

Laadplekken zijn feestje voor de Teslarijder in de Liemers: ‘Ideaal’

DIDAM - Teslarijders in de Liemers worden op hun wenken bediend met een fors aantal laadplekken waar automobilisten met alleen dit merk terecht kunnen. Bij Burger King in Zevenaar staan vijf plekken op een rij en in Duiven staan er nog eens twaalf.

2 reacties

 • Niet te Geloven

  1 maand geleden
  Allemaal elektrisch rijden en in een kolencentrale met een beroerd rendement die elektriciteit opwekken. Productie van zonnepanelen is ook milieuvriendelijk. Wat rijden we schoon.....
 • Jarno van Wely

  2 maanden geleden
  Maar wat gaan ze dan doen als door het thuiswerken de bedrijven geen elektrocar meer van de zaak gaan betalen?? Of denken we nu werkelijk dat een particulier zelf een veel te dure elektrocar gaat kopen?? Ik denk t niet. Maar dan staan er overal wel weer van die ontsierende palen en op die plaats had ook gewoon een auto geparkeerd kunnen worden (want in de centrums zijn alle plekken vol behalve daar waar zon paal staat, staat niets.
 1. Blijdschap en zorgen om opening Liemerse basisscholen: ‘De rek is eruit’
  PREMIUM

  Blijdschap en zorgen om opening Liemerse basisscho­len: ‘De rek is eruit’

  ZEVENAAR Alle 24 basisscholen van koepelorganisatie LiemersNovum gaan maandag weer open. Dat zorgt voor gemengde gevoelens. ,,We zien de noodzaak dat de kinderen weer naar school gaan”, zegt Jos Boonman, bestuurder van scholenkoepel LiemersNovum. ,,Het is pittig voor ouders die thuis werken én hun kind lesgeven. De rek is eruit. Voor de kinderen is het fijn dat ze hun vriendjes en vriendinnetjes weer zien.”
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Liemers