Volledig scherm
Donderdagavond puilde bij een herdenkingsdienst voor de 13-jarige voetballer Tijmen de kantine van voetbalclub MvR uit. © Jan Ruland van den Brink

Laatste groet van paar honderd spelers aan Tijmen

’s-HEERENBERG – Een paar honderd spelers van voetbalvereniging MvR in ’s-Heerenberg brengen morgenochtend in tenue een laatste groet aan Tijmen. Hun 13-jarige clubgenoot overleed vorige week zaterdag na een ongelukkige botsing op het voetbalveld.

Tijmen wordt morgen in een zogeheten hotrod rouwwagen, die lijkt op een batmobiel, naar het crematorium in Aalten vervoerd. Even na negen uur stopt de rouwwagen bij de ingang van sportpark De Boshoek waar een kleine 20 elftallen in vol ornaat een erehaag voor Tijmen zullen vormen. En waar gelegenheid zal zijn voor een laatste groet. De uitvaart van Tijmen vindt in besloten kring plaats.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomsten van dinsdag- en donderdagavond is geld ingezameld voor een blijvende herinnering aan Tijmen, die de familie op een later tijdstip aan MvR gaat overhandigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers