Volledig scherm
PREMIUM
Even rustig binnen of op het terras een broodje eten, of snel door de ‘drive thru’: bij BROODS in Zeddam kan het allebei. © Theo Kock

Langs de drive-in voor een knapperig Duits broodje

Je moet er vanaf de A18 of de Duitse A3 net iets verder voor rijden, maar dan wacht je wel iets bijzonders: BROODS in Zeddam heeft een ‘drive-thru’. Eentje waarbij je door het raampje geen vette hap overhandigd krijgt, maar een knapperig versbelegd Duits broodje. 

Ook op het terras of binnen is het fijn even bijkomen na een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving.

Het imposante gebouw van hout en veel glas is niet te missen, daar aan de rotonde bij Zeddam. Veel mensen weten de weg naar de broodjesbar dan ook te vinden, zo blijkt ook op deze donderdagochtend rond half elf.

Kleinkinderen met opa en oma op stap, jongeren op het terras en buiten en binnen groepjes fietsers en wandelaars.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’

    LOERBEEK - Daniëlle Kalshoven slaapt al drie jaar buiten tussen 6 van haar 35 honden in één van de kennels bij haar ouderlijk huis in Loerbeek. De overige 29 honden hebben een gerieflijk plekje in huis. Nog wel, want de Raad van State heeft geoordeeld dat ze maximaal 15 honden mag houden. En dus moet ze honden afstaan. Of in laten slapen. Of... ,,Over mijn lijk! Die honden blijven hier. Al ga ik de gevangenis in.”

Liemers