Volledig scherm
PREMIUM
Even rustig binnen of op het terras een broodje eten, of snel door de ‘drive thru’: bij BROODS in Zeddam kan het allebei. © Theo Kock

Langs de drive-in voor een knapperig Duits broodje

Je moet er vanaf de A18 of de Duitse A3 net iets verder voor rijden, maar dan wacht je wel iets bijzonders: BROODS in Zeddam heeft een ‘drive-thru’. Eentje waarbij je door het raampje geen vette hap overhandigd krijgt, maar een knapperig versbelegd Duits broodje. 

Ook op het terras of binnen is het fijn even bijkomen na een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving.

Het imposante gebouw van hout en veel glas is niet te missen, daar aan de rotonde bij Zeddam. Veel mensen weten de weg naar de broodjesbar dan ook te vinden, zo blijkt ook op deze donderdagochtend rond half elf.

Kleinkinderen met opa en oma op stap, jongeren op het terras en buiten en binnen groepjes fietsers en wandelaars.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’
    PREMIUM

    Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’

    BRAAMT - Een toevallige blik op een foto van fotograaf Theo Kock op de website van De Gelderlander gaf Marie-Louise en Wilfred Gal plotseling een warm gevoel. Een detail, een merkje bij het achterlicht, en de verkleurde bevestigingsstangen van de drager maakte zonneklaar: dat zijn de twee gestolen fietsen van Nieck-Jan. Hun zoon, die in 2015 op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval.

Liemers