Volledig scherm
© ANP

Liemers krijgt eigen sportprijs

ZEVENAAR - De Liemers krijgt weer een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden half december tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van de Liemerse Sportprijs.

De projectgroep De Liemers Helemaal Goed (DLHG) , die zich sterk maakt om de regio meer op de kaart te zetten,  heeft het initiatief genomen om de Liemerse Sportprijs nieuw leven in blazen. 

De Liemers heeft jarenlang een sportprijs gehad. De organisatie was in handen van een businessclub die aan voetbalclub DCS  was gelieerd. Op enig moment is  de prijs ter ziele gegaan. Onder aanvoering van DLHG zijn de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort aan de slag gegaan om de nieuwe  versie van de Liemers Sportprijs op te tuigen. 

Deze gemeenten zijn ook vertegenwoordigd in het organisatiecomité. De kans bestaat dat ook Doesburg en Montferland aansluiten. De sportredactie van De Gelderlander verleent eveneens haar medewerking.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers