Man (19) krijgt klappen op kermis in Didam, politie zoekt getuigen

DIDAM - Een 19-jarige man is op zondag 14 oktober mishandeld op de Oranjestraat in Didam, tijdens de kermis in het dorp. De politie is nu, ruim drie weken later, via Facebook op zoek naar getuigen van de mishandeling. 

Het slachtoffer liep tegen 02.30 uur in de straat en zag dat een jongen de lamp van zijn fiets haalde en stuk gooide op de grond. Om een confrontatie uit de weg te gaan zei hij niets, maar pakte hij samen met vrienden zijn fiets en ging hij ervandoor. 

Niet veel later kwam het slachtoffer de jongen met zijn vrienden opnieuw tegen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna het slachtoffer en zijn vrienden een aantal klappen kregen. De 19-jarige raakte hierbij even buiten bewustzijn, zo meldt de politie. 

Van de hoofdverdachte is alleen bekend dat hij op het moment van de mishandeling een rode bodywarmer droeg. De politie roept mensen met meer informatie op zich te melden. 

Volledig scherm
politie stock © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers