Volledig scherm
Tijdens renovatiewerkzaamheden aan zorgcentrum Sydehem in Zeddam is donderdagochtend een bouwvakker van een plateau gevallen. De man is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Man ernstig gewond in Zeddam na val van 4 meter hoog plateau

ZEDDAM - Bij de verbouwing van zorgcentrum Sydehem in Zeddam is donderdagochtend een man ernstig gewond geraakt. Een traumahelikopter heeft de man naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

Het incident gebeurde rond 08.30 uur tijdens werkzaamheden aan een pand aan de Benedendorpsstraat. De bouwvakker werkte vanaf een plateau, toen hij door nog onbekende oorzaak voorover viel. Volgens de politie maakte de man een val van vier meter. Hij raakte daarbij ernstig gewond.

Twee ambulances kwamen ter plaatse, maar de man werd uiteindelijk door een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Over zijn exacte verwondingen is niks bekend.

De arbeidsinspectie gaat de toedracht van het ongeval onderzoeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers