De mishandeling vond plaats in een chalet op het Schijndelse resort de Molenheide (niet bovenstaand chalet).
Volledig scherm
PREMIUM
De mishandeling vond plaats in een chalet op het Schijndelse resort de Molenheide (niet bovenstaand chalet). © Jan Zandee

Mishandelde arbeidsmigrant: ‘In elkaar geslagen omdat ik niet wilde werken’

SCHIJNDEL - De Roemeen die in Schijndel werd mishandeld door een manager van zijn uitzendbureau, kreeg naar eigen zeggen klappen omdat hij die dag niet wilde gaan werken. Een video van de grove mishandeling zorgt deze week voor veel ophef in de vleessector én daarbuiten.

12 reacties

 • SM Wolf

  10 maanden geleden
  Al jarenlang worden deze arbeidsmigranten heel slecht behandeld......
 • bart

  10 maanden geleden
  Malle ,Misschien mooi werk voor jou wat houd je tegen? toch het vieze werk niet? ieder zijn baan, maar zo als velen, moeten !, en kunnen! en willen,! zijn drie verschillende zaken.
 • Lilly

  10 maanden geleden
  Dat is toch dat zelfde uitzendbureau uit s’-Heerenberg wat voor jaren geleden 22 arbeidsmigranten in een woonhuis Op de Stokkumseweg hadden gehuisvest,met daarbij zware overlast voor de buren ze leren het echt niet hè.Gaan gewoon door en de gemeente Montferland kijkt de andere kant op.
 • dod

  10 maanden geleden
  Laten we hopen dat de aanbevelingen in het rapport van Emiel Roemer door de politiek ter harte wordt genomen. Door toe te staan dat deze louche uitzendbureaus huizen verkameren gedogen en faciliteren gemeenten deze moderne vorm van mensenhandel. Dit uitzendbureau is in Montferland al eerder in de fout gegaan. 26 werknemers in een huis. De eigenaar zegt sorry. Voor de gemeente Montferland is dit voldoende om niet te handhaven en weg te kijken bij deze moderne slavernij.
 • Ronald

  10 maanden geleden
  Hij is ontslagen de dader ja ja Pa ontslaat zijn zoon.

Liemers