Ook de manier waarop de monumenten in Montferland in het licht worden gezet, zoals hier het ‘t Neije Raethuys in 's-Heerenberg, wordt kritisch bekeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de manier waarop de monumenten in Montferland in het licht worden gezet, zoals hier het ‘t Neije Raethuys in 's-Heerenberg, wordt kritisch bekeken. © Jan Ruland van den Brink

Montferland doet de verlichting in het buitengebied uit

DIDAM – Op veel plekken in Montferland gaat de openbare straatverlichting uit. Met name in het buitengebied rond de dorpen wordt het vanaf komende zomer een heel stuk donkerder.

25 reacties

 • A V

  1 jaar geleden
  Gaarne definitie van Sociale veiligheid ??
 • A V

  1 jaar geleden
  Mensen zouden ook wat rustiger kunnen rijden ipv te scheuren over de wegen in het buitengebied. Daar zou ook eens aandacht aan kunnen worden  gegeven door Politie . . .  Wie . . .  Ja Politie weet je wel, die mannen in uniformen die je in het buitengebied nooit ziet !
 • A V

  1 jaar geleden
  Nou .... het is m.i. geen ondoordacht idee, maar . . .  het zou wel anders gepresenteerd kunnen worden en even met de bewoners van het buitengebied overleggen zou beter zijn.!
 • Laurens

  1 jaar geleden
  Dit is precies zoals de gemeente werkt. Montferland wil zelf bepalen wat men wel en wat men niet wil zien. Dit geldt niet alleen voor de straatverlichting. Het wordt tijd dat de inwoners nu eindelijk het licht is gaan zien hoe deze gemeente werkt en hoop dat de mensen die zich hiervoor inzetten niet worden belemmerd in hun (in) zicht.
 • Theo

  1 jaar geleden
  De gemeente wil de bewoners meer bij de besluitvorming betrekken, zelfs buiten de wijkraden om. Dus dit dan mooi de eerste testcase.
 1. Politici bezorgd om nieuwe wasservice thuishulp Montferland: ‘Wat is het volgende? Douchen bij de voetbalclub?’
  PREMIUM
  5

  Politici bezorgd om nieuwe wasservice thuishulp Montfer­land: ‘Wat is het volgende? Douchen bij de voetbal­club?’

  DIDAM/ ’s-HEERENBERG - De naderende start van de externe was- en strijkservice voor kwetsbare inwoners van Montferland houdt ook de gemeenteraad flink bezig. De politici hebben nog tal van vragen, maar waar ze het donderdagavond tijdens de raadsvergadering over eens waren: inwoners moeten niet slechter worden van de nieuwe manier van wassen en strijken. Iemands huis moet dus ‘gewoon’ goed schoongemaakt worden, ook al blijft de thuishulp straks minder lang.
 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Liemers