Ook de manier waarop de monumenten in Montferland in het licht worden gezet, zoals hier het ‘t Neije Raethuys in 's-Heerenberg, wordt kritisch bekeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de manier waarop de monumenten in Montferland in het licht worden gezet, zoals hier het ‘t Neije Raethuys in 's-Heerenberg, wordt kritisch bekeken. © Jan Ruland van den Brink

Montferland doet de verlichting in het buitengebied uit

DIDAM – Op veel plekken in Montferland gaat de openbare straatverlichting uit. Met name in het buitengebied rond de dorpen wordt het vanaf komende zomer een heel stuk donkerder.

25 reacties

 • A V

  1 jaar geleden
  Gaarne definitie van Sociale veiligheid ??
 • A V

  1 jaar geleden
  Mensen zouden ook wat rustiger kunnen rijden ipv te scheuren over de wegen in het buitengebied. Daar zou ook eens aandacht aan kunnen worden  gegeven door Politie . . .  Wie . . .  Ja Politie weet je wel, die mannen in uniformen die je in het buitengebied nooit ziet !
 • A V

  1 jaar geleden
  Nou .... het is m.i. geen ondoordacht idee, maar . . .  het zou wel anders gepresenteerd kunnen worden en even met de bewoners van het buitengebied overleggen zou beter zijn.!
 • Laurens

  1 jaar geleden
  Dit is precies zoals de gemeente werkt. Montferland wil zelf bepalen wat men wel en wat men niet wil zien. Dit geldt niet alleen voor de straatverlichting. Het wordt tijd dat de inwoners nu eindelijk het licht is gaan zien hoe deze gemeente werkt en hoop dat de mensen die zich hiervoor inzetten niet worden belemmerd in hun (in) zicht.
 • Theo

  1 jaar geleden
  De gemeente wil de bewoners meer bij de besluitvorming betrekken, zelfs buiten de wijkraden om. Dus dit dan mooi de eerste testcase.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Liemers