Volledig scherm
De Drieheuvelenweg in 's-Heerenberg. © Jan Ruland van den Brink

Montferland gelast 'meespraakavond' over verkeersplan 's-Heerenberg af

's-HEERENBERG -  De gemeente Montferland heeft de zogenoemde  meespraakavond over de verkeersplannen voor 's-Heerenberg voor donderdagavond afgelast.  

De impact van het overlijden van de 13-jarige voetballer van MvR afgelopen zaterdag op de 's-Heerenbergse bevolking is dermate dat de gemeente heeft besloten de avond naar latere datum te verplaatsen. 

Montferland  is bezig een nieuw verkeersplan voor ’s-Heerenberg samen te stellen. De aanleg van de provinciale weg Ontbrekende Schakel tussen Zeddam en Lengel die in het voorjaar van 2020 klaar is, heeft grote invloed op het doorgaande verkeer in de grensplaats. Het leidt onder andere tot herinrichting van de Drieheuvelenweg, de huidige doorgaande route van Zeddam naar ‘s-Heerenberg. 

Op de avond in het Barghse Huus in 's-Heerenberg zouden de kleine 200 reacties en suggesties die  voor het verkeersplan zijn ingediend, worden besproken. Montferland  plant nu een andere datum. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers