Een ligfietser passeert de bedrijfshal van DSV. De hal markeert de grens tussen DocksNLD1 en DockNLD 2 dat links van deze hal richting Azewijn en Netterden moet gaan komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ligfietser passeert de bedrijfshal van DSV. De hal markeert de grens tussen DocksNLD1 en DockNLD 2 dat links van deze hal richting Azewijn en Netterden moet gaan komen. © theo kock persfotografie

Montferland schuift bezwaren tegen uitbreiding van bedrijventerrein DocksNLD terzijde

DIDAM - De dorpen Azewijn en Netterden en de boeren in de buurt van het geplande 60 hectare metende nieuwe bedrijventerrein DocksNLD2 kunnen hoog of laag springen: Montferland zet er vol op in. Alle bezwaren tegen het plan om er zogeheten XXL-logistieke bedrijven te vestigen, worden afgewezen.

15 reacties

 • Piet Paaltjes

  3 jaar geleden
  ja want ik ben natuurlijk de enigste die ontevreden is , leest u de krant?
 • theo

  3 jaar geleden
  Robert ham hoeveel bonus krijg jij om dit te zeggen ik ben het met je eens dat ze te veel op de telefoon spelen maar daar kun je regels voor op stellen verder heb ik zelf twee jaar bij mainfreigt gewerkt verplicht via gemeente montferland nou wat ik daar gezien heb kan ik een boek van schrijven.En ik denk als ze jou in een container stoppen met dozen bij 35 graden buiten je ook anders had gepraat. 
 • theo

  3 jaar geleden
  Ja meneer Steegman maak hier is een reportage van zet er is een ondercuver bij mainfreight of DSV of de Katja snoep in s heerenberg kijken wat voor misstanden daar gebeuren als je het hebt over moderne slavernij ga maar is kijken wat hier allemaal gebeurt. 
 • Robert Ham

  3 jaar geleden
  Ik heb anders prima verdiend daar hoor. Als gewone magazijn medewerker. De grootste merken ter wereld hebben daar hun voorraad liggen. Hoe bedoel je voegt niks toe? De arbeidsmigranten zijn deels uit noodzaak aangezien de Nederlandse jeugd maar met 1 hand kan werken. Want waar moeten ze anders de smartphone laten?
 • Fransje

  3 jaar geleden
  Allemaal slecht betaald werk daar, met al die distributiecentra in s'Heerenberg.Voegt weinig toe. Ja, nog meer goedkope arbeidsmigranten, waar nu al niet voldoende woonruimte voor is. Én een extra grote BMW voor die uitbuiters van die louche uitzendbureaus.

Liemers