Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © DG

Montferland trekt steun voor Solidariteitsfonds in

DIDAM - Het Solidariteitsfonds Montferland krijgt geen ambtelijke ondersteuning en financiële bijdrage van de gemeente meer. 

De welzijnskoepel Welcom moet het fonds, een vangnet voor mensen met financiële problemen die buiten iedere hulpregeling dreigen te vallen, nu terzijde staan. De maatregel heeft geen consequenties voor de hulp die wordt geboden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers