Motoragenten botsen op elkaar bij verkenningstocht wielertoer

videoBRAAMT - Op de Zeddamseweg N316 in Braamt is donderdagmiddag rond drie uur een motoragent op de motor van zijn collega gebotst. Daarna knalde de motor tegen een tegemoetkomende auto. Dat gebeurde tijdens een voorverkenningstocht voor een aanstaande wielertoer. 

De ene motoragent wilde rechtsaf slaan de Korenveld op. De collega die vlak achter hem reed merkte te laat dat zijn voorligger remde. 

De achteropkomende motoragent probeerde alsnog zijn motor tot stilstand te brengen. Maar hij kon niet voorkomen dat hij op de motor botste. Daarna ging zijn motor slingeren en kwam op de andere weghelft in botsing met een tegemoetkomende auto. 

Alle bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht. Zij kwamen met de schrik vrij. De verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. De weg zou tot 17.00 uur gesloten zijn voor verkeer.

Volledig scherm
De ravage na de aanrijding in Braamt. © Roland Heitink/ Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’

    LOERBEEK - Daniëlle Kalshoven slaapt al drie jaar buiten tussen 6 van haar 35 honden in één van de kennels bij haar ouderlijk huis in Loerbeek. De overige 29 honden hebben een gerieflijk plekje in huis. Nog wel, want de Raad van State heeft geoordeeld dat ze maximaal 15 honden mag houden. En dus moet ze honden afstaan. Of in laten slapen. Of... ,,Over mijn lijk! Die honden blijven hier. Al ga ik de gevangenis in.”

Liemers