Motoragenten botsen op elkaar bij verkenningstocht wielertoer

videoBRAAMT - Op de Zeddamseweg N316 in Braamt is donderdagmiddag rond drie uur een motoragent op de motor van zijn collega gebotst. Daarna knalde de motor tegen een tegemoetkomende auto. Dat gebeurde tijdens een voorverkenningstocht voor een aanstaande wielertoer. 

De ene motoragent wilde rechtsaf slaan de Korenveld op. De collega die vlak achter hem reed merkte te laat dat zijn voorligger remde. 

De achteropkomende motoragent probeerde alsnog zijn motor tot stilstand te brengen. Maar hij kon niet voorkomen dat hij op de motor botste. Daarna ging zijn motor slingeren en kwam op de andere weghelft in botsing met een tegemoetkomende auto. 

Alle bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht. Zij kwamen met de schrik vrij. De verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. De weg zou tot 17.00 uur gesloten zijn voor verkeer.

Volledig scherm
De ravage na de aanrijding in Braamt. © Roland Heitink/ Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’
    PREMIUM

    Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’

    BRAAMT - Een toevallige blik op een foto van fotograaf Theo Kock op de website van De Gelderlander gaf Marie-Louise en Wilfred Gal plotseling een warm gevoel. Een detail, een merkje bij het achterlicht, en de verkleurde bevestigingsstangen van de drager maakte zonneklaar: dat zijn de twee gestolen fietsen van Nieck-Jan. Hun zoon, die in 2015 op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval.

Liemers