Het huidige DocksNLD.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huidige DocksNLD. © Jan van den Brink

Ook al duurt het nog járen, DocksNLD2 is in trek: ‘Hadden grond al vier keer kunnen verkopen’

’S-HEERENBERG - Grote logistieke bedrijven staan in de rij voor een plekje op DocksNLD2, het beoogde nieuwe bedrijventerrein van 32 hectare aan de oostkant van ’s-Heerenberg. ,,Er lopen al wat gesprekken”, zegt Walter Gerritsen, wethouder van Montferland.

11 reacties

 • Ron Peters

  4 maanden geleden
  Op wie moeten we stemmen. Bertus Hageman.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  in maart a.s. zijn er verkiezingen. Informeer je goed wie voor deze, of andere grootschalige plannen zijn die het landschap verrommelen en oordeel dan en ga stemmen.
 • B. Batsbak

  4 maanden geleden
  Weltje, lokaal belang, d66, cda en vvd hebben veel goeds gedaan. Natuurlijk niet, de Montferlanders zijn nooit zo op hun hoede geweest dan nu. Cda maakt alleen beleidsplannen in de persoon van van Leeuwen, die nergens op slaan. Fractie d66 heeft voorzieningen opgeblazen in Didam, maar er komt een brede school die 2 keer meer gaat kosten. Lkb montferland geen niveau. Vvd is onbetrouwbaar, PvdA niet capabel,bij lijst groot montferland komt de kinderopvang aan de macht. Lijkt me helder.
 • T Weltje

  4 maanden geleden
  Marijke, ik vind dat je een heel goed punt maakt. Maak van de verkiezingen gebruik om aan te geven dat het kapot maken van het landschap op moet houden. Op welke partij weet ik niet, maar in ieder geval niet het CDA en de VVD.
 • Marijke Wissink

  4 maanden geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Beste inwoners van gem. Montferland, 's-Heerenberg, in maart a.s. zijn er verkiezingen. Informeer je goed wie voor deze, of andere grootschalige plannen zijn die het landschap verrommelen, geen oog meer hebben voor eigen investeerders, de menselijke maat en kleinschaligheid. Nog meer rommel uit China of waar ook vandaan!! Terwijl overal koop lokaal en koop direct van de boer of producent geroepen wordt, te lezen valt. Stem daarom ook maar lokaal zou ik zeggen!!!

Liemers