Volledig scherm
PREMIUM
De oprit naar de A3/A12 richting Arnhem bij 's-Heerenberg © theo kock persfotografie

Oprit snelweg 's-Heerenberg naar Arnhem nog maanden gesloten

's-HEERENBERG - De oprit naar de A3/A12 richting Arnhem bij 's-Heerenberg blijft nog maanden afgesloten voor het verkeer. Volgens wegbeheerder Strassen-NRW in Krefeld duurt het tot eind mei voordat de werkzaamheden aan het wegvak tot vlakbij de afslag naar Elten zijn voltooid. Het werk is vorig jaar op 10 september begonnen. 

De Duitse autobaandienst legt een middengeleider (een wegvak dat de rijbanen in beide richtingen met elkaar verbindt) aan en de vluchtstroken op het traject met een lengte van een paar kilometer worden aan beide zijden  opgeknapt zodat ook vrachtverkeer van de stroken gebruik kan maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’
    PREMIUM

    Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’

    BRAAMT - Een toevallige blik op een foto van fotograaf Theo Kock op de website van De Gelderlander gaf Marie-Louise en Wilfred Gal plotseling een warm gevoel. Een detail, een merkje bij het achterlicht, en de verkleurde bevestigingsstangen van de drager maakte zonneklaar: dat zijn de twee gestolen fietsen van Nieck-Jan. Hun zoon, die in 2015 op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval.

Liemers