Bloemen in de berm van de N335 tussen Beek en Zeddam na het dodelijk ongeluk deze week.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen in de berm van de N335 tussen Beek en Zeddam na het dodelijk ongeluk deze week. © Eigen foto

Oproep tot actie op drukke, gevaarlijke weg na dodelijk ongeval 20-jarige automobilist tussen Beek en Zeddam

ZEDDAM - Een levensgevaarlijke weg, zo beschrijft Edmond Tangelder de N335 (Beekseweg) tussen de dorpen Beek en Zeddam. Een weg die vanwege het glooiende landschap geliefd is bij fietsers, maar volgens hem tegelijkertijd automobilisten uitnodigt om hard te rijden.

9 reacties

 • Abraham van der Stelt

  1 maand geleden
  Vandaag werden we met onze wielrenfietsen aangereden door een vrachtwagen die vanaf de Bovendorpstraaat overstak naar hotel Montferland. Het fietspad moet daar voorrang krijgen op het kruisende verkeer. Een van ons moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Ook hier ia de situatie onoverzichtelijk en onveilig
 • E. Koot

  2 maanden geleden
  Het lijkt me nu niet het geschikte moment om deze discussie te voeren. De jongen was onderweg naar zijn werk, en is maar 20 jaar mogen worden. Verschrikkelijk, dan ga je nu niet lopen zeuren over deze weg, totaal ongepast. Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies, ik wens jullie voor nu en in de toekomst veel sterkte.
 • Robert-Jan de Bree

  2 maanden geleden
  Uiteraard eerst de condoleances naar de familie. Onbeschrijflijk leed. Los hiervan ervaar ik de weg zeker niet als onveilig. Zoals bij alle verkeerssituaties eigenlijk geldt: pas je aan aan de omstandigheden door met gepaste snelheid te rijden, te anticiperen (hebben we allemaal geleerd tijdens de rijopleiding) en vooral te concentreren op hetgeen je aan het doen bent, namelijk deelnemen aan het verkeer.
 • Berendsen

  2 maanden geleden
  Ik ben zelf aanwonende van deze weg maar, dit lijkt mij niet een geschikt moment voor deze discussie. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  deze weg een gevaar? nou denk eerder dat er totaal geen gevaar van deze weg uitgaat maar dat het gevaar schuilt bij de roekeloze verkeersdeelnemers die denken, dat zij kunnen rijden en daarbij andere onzinnge dingen uitspoken.

Liemers