De afbeeldingen van het laatste informatiepaneel van de Polstraat en de Lockhorststraat in Didam dat de Oudheidkundige vereniging Didam (OVD) heeft geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
De afbeeldingen van het laatste informatiepaneel van de Polstraat en de Lockhorststraat in Didam dat de Oudheidkundige vereniging Didam (OVD) heeft geplaatst. © OVD

OVD maakt historie Didam zichtbaar met 15 informatiepanelen

DIDAM - Het verleden van de voormalige gemeente Didam herkenbaar, beleefbaar en zichtbaar maken en houden voor het nageslacht. Met dat doel werd de Oudheidkundige Vereniging Didam (OVD) in 1987 opgericht. De vijftien informatiepanelen over de lokale historie, die de afgelopen twee jaar in de dorpen zijn geplaatst, geven aan die doelstelling een nieuwe invulling.

Het project is vrijdag officieel afgesloten met de onthulling van het laatste bord op de hoek van de Polstraat en de Lockhorststraat in Didam. Het geld voor dit paneel is beschikbaar gesteld door oud-kaderlid Mieke Bouma, die in 2016 op 91-jarige leeftijd overleed.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers