Het pand in de wijk oost in 's-Heerenberg waarin de supermarkt van Albert Heijn gevestigd was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand in de wijk oost in 's-Heerenberg waarin de supermarkt van Albert Heijn gevestigd was. © Google streetview

Petitie om weer een supermarkt in ’s-Heerenberg-oost te krijgen: ‘Mensen praten er constant over’

's-HEERENBERG -  In de wijk oost wonen veruit de meeste mensen in ’s-Heerenberg. Dé aangewezen plek dus voor een supermarkt, vindt Ina Laarman. Zij begint deze week een petitie om op de plek waar Albert Heijn zat weer een nieuwe winkel te krijgen.  Maandag spreekt ze de gemeenteraad toe.

12 reacties

 • Theo

  7 maanden geleden
  verkeerstechnisch is 's-heerenberg inderdaad een onvoorstelbare chaos, de ambtenaren hebben al jaren liggen slapen. prioriteit gaat naar didam
 • Eelco .

  7 maanden geleden
  Samen met de omliggende gehuchten circa 10.000 inwoners en dan denkt iemand dat er draagkracht is voor een vijfde (!!)  supermarkt? En dan nog te bedenken dat het op de grens ligt en je veel boodschappen in Duitsland goedkoper kunt doen. Dus per saldo is je potentieel nog een stuk kleiner dan die 10.000 man.
 • Criticaster

  7 maanden geleden
  dat worden we zeker, en parkeren kun je ook vergeten als bewoners
 • Criticaster

  7 maanden geleden
  Als je tijd hebt om de godganselijke dag te praten over een supermarkt die er niet is kan je ook even naar het centrum lopen. Dat gezegd hebbende is 's Heerenberg een grote onlogische bende geworden en klopt het niet dat alles bij elkaar gebouwd en gezet is, het levert meer lasten dan lusten op vooral voor de centrum bewoners
 • Louise

  7 maanden geleden
  Zeer terecht. Zo'n grote wijk zonder supermarkt, terwijl er 4 in het centrum zitten. Ik heb me vaak afgevraagd wat de Aldi hier in 's-Heerenberg doet,  met een veel aantrekkelijkere Aldi vlak over de grens.
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Liemers